Een houten vloer voor woningen met vloerverwarming

Op de koude ochtenden je bed uitstappen en meteen een warme vloer onder je voeten hebben. Dat klinkt heerlijk, toch? Niet voor niets dat er steeds vaker voor vloerverwarming als hoofdverwarming wordt gekozen. Barto Houten Vloeren heeft jarenlange ervaring in het leggen van een houten vloer in een woning met vloerverwarming.

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

De woning wordt gelijkmatig verwarmd. Doordat de vloerverwarming over een gehele oppervlakte wordt gelegd, wordt je woning gelijkmatig verwarmd. Dat is nog eens anders dan bij radiatoren, die enkel aan de muur gevestigd kunnen worden.

Daarnaast bespaar je energie. Je houdt niet alleen meer over in de maand, maar je bent ook nog eens goed bezig voor het milieu. Dat komt doordat er minder gas wordt verbruikt. Vloerverwarming is namelijk een stuk efficiënter dan normale verwarming via radiatoren.

Ook is vloerverwarming beter voor je gezondheid. De luchtvochtigheid bij vloerverwarming ligt een stuk hoger dan bij verwarming via radiatoren. De oorzaak hiervan is de gelijkmatige temperatuur, die vochtcirculatie vermindert.

Verder houd je meer ruimte over in de woning. Doordat de verwarming vanuit de vloer komt en er dus geen radiatoren aan de muur hangen, houd je ruimte over. Je hoeft dus geen rekening te houden met de opstelling van je meubilair.

Houten vloer in een woning met vloerverwarming

Natuurlijk is de vloer boven de vloerverwarming net zo belangrijk. En dat is waar Barto Houten Vloeren komt kijken. Onze medewerkers denken graag met je mee. Van advies tot aan het leggen van de houten vloer in jouw woning met vloerverwarming – bij Barto Houten Vloeren zit je goed. Met jarenlange ervaring en de juiste kennis heb jij straks niet alleen warme voeten, maar ook een prachtige vloer.

Wij leggen vloeren in verschillende patronen, in verschillende kleuren en met verschillende details. Wil je meer weten? Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 36A3, bel via 06-30964620 of stuur een mailtje naar info@bartohoutenvloeren.nl.

Kom eens langs

Wil jij een keer langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!

Onze diensten

Onze vloeren legpatronen

Vloeren leggen

Wij leveren en leggen houten vloeren in alle mogelijke kleuren en leggen de vloer bij jou thuis in elk gewenst patroon.

Renovatie vloeren

Is jouw vloer ook aan een opfrisbeurt toe? Na enkele jaren intensief gebruik van een houten vloer is deze waarschijnlijk wel aan renovatie toe.

Vloerverwarming

Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren in een woning met vloerverwarming.

Trapbekleding

Naast jouw vloer kunnen wij ook de trap met hout bekleden. Zo kan jij de sfeer van de vloer doortrekken naar de volgende verdieping.

Maak en afspraak in onze Showroom

Bekijk alle mogelijkheden