Houten trapbekleding

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het bekleden van je trap. Waar doe je goed aan? Voordelen aan houten trapbekleding zijn onder andere de relatief goedkope prijs ten opzichte van andere soorten bekleding, het ruime aanbod in kleuren en soorten, de natuurlijke uitstraling en het weinige onderhoud. Een beschadiging aan je houten trap? Ook die is eenvoudig te herstellen. We vertellen je er graag meer over.

Barto Houten Vloeren: van adviseren tot en met realiseren

Barto Houten Vloeren adviseert je graag in de mogelijkheden voor houten trapbekleding. Door jarenlange ervaring en kennis weten onze medewerkers precies waar je voor jouw trap goed aan doet – en hoe je met je nieuwe trap het beste kunt omgaan.

Onze trapbekleding bestaat uit eikenhout of samengesteld eikenhout. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en dat merk en voel je. We doen alles zelf: van adviseren tot aan het realiseren van de houten trapbekleding. We zorgen ervoor dat jij het resultaat krijgt dat je van te voren voor ogen had, en dat je niet voor verrassingen komt te staan. Ons doel is dan ook dat jij, de klant, echt tevreden bent!

Een nieuwe vloer? Ook dat is mogelijk!

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer? Ook daarvoor ben je bij Barto Houten Vloeren aan het juiste adres. Of je nu voor een neutrale plankenvloer gaat of liever voor een visgraat vloer, de mogelijkheden zijn eindeloos! Door jarenlange ervaring en kennis weten onze medewerkers precies waar je goed aan doet – of dat nu een nieuwe vloer is, of bijvoorbeeld een renovatie.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Wil je meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak en laat je woning (weer) stralen met de juiste houten trapbekleding of vloer van de beste kwaliteit! Loop gerust eens binnen in onze showroom op de Antonie van Leeuwenhoekweg 36A3 in Alphen aan den Rijn of neem telefonisch contact op via 06 30964620. Nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op onze website!

Kom eens langs

Wil jij een keer langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!

Onze diensten

Onze vloeren legpatronen

Vloeren leggen

Wij leveren en leggen houten vloeren in alle mogelijke kleuren en leggen de vloer bij jou thuis in elk gewenst patroon.

Renovatie vloeren

Is jouw vloer ook aan een opfrisbeurt toe? Na enkele jaren intensief gebruik van een houten vloer is deze waarschijnlijk wel aan renovatie toe.

Vloerverwarming

Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren in een woning met vloerverwarming.

Trapbekleding

Naast jouw vloer kunnen wij ook de trap met hout bekleden. Zo kan jij de sfeer van de vloer doortrekken naar de volgende verdieping.

Maak en afspraak in onze Showroom

Bekijk alle mogelijkheden