Renovatie vloeren

Is jouw vloer aan renovatie toe? Geef je vloer een opfrisbeurt!

Wist je dat je je houten vloer ook kunt renoveren? Het gevoel van een nieuwe vloer, maar dan een stuk voordeliger. Barto Houten Vloeren vertelt je graag meer over de mogelijkheden van de renovatie van vloeren.

Is jouw vloer aan een opfrisbeurt toe? Na een aantal jaren intensief gebruik van je houten vloer is dat geen overbodige luxe en kan een renovatie je houten vloer goed doen. En het grote voordeel? Het is een stuk voordeliger dan een nieuwe vloer.

Wanneer kun je een vloerrenovatie overwegen?

Je kunt een vloerrenovatie overwegen, wanneer je vloer flink is beschadigd door intensief gebruik. Beschadiging vindt door verschillende oorzaken plaats. Oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn het schuiven van meubels, krassen van kinderen op kleinkinderen, waterschade door een lekkage, schade door vuil zoals zand en schade door weersinvloeden van buitenaf. Heb je onlangs een huis gekocht en kan de vloer volgens jou wel een opfrisbeurt gebruiken? Ook dan is een vloerrenovatie een mogelijkheid.

Barto Houten Vloeren adviseert je graag in wat het beste is voor jouw vloer. Door jarenlange ervaring en kennis weten onze medewerkers precies waar je voor jouw vloer goed aan doet – of dat nu een nieuwe vloer is, of een renovatie.

Onze vloeren zijn gemaakt van eikenhout of samengesteld eikenhout. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en dat merk je. We doen alles zelf: van adviseren over de juiste vloer in jouw woning tot aan het leggen of renoveren ervan. Zo zorgen we voor het resultaat dat jij voor ogen hebt. Ons doel is dan ook dat jij, de klant, echt blij bent met je nieuwe vloer!

Maak een vrijblijvende afspraak!

Wil je meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak en laat je woning (weer) stralen met de juiste vloer van de beste kwaliteit! Loop gerust eens binnen in onze showroom op de Antonie van Leeuwenhoekweg 36A3 in Alphen aan den Rijn of neem telefonisch contact op via 06 30964620. Nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op onze website!

Kom eens langs

Wil jij een keer langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!

Onze diensten

Onze vloeren legpatronen

Vloeren leggen

Wij leveren en leggen houten vloeren in alle mogelijke kleuren en leggen de vloer bij jou thuis in elk gewenst patroon.

Renovatie vloeren

Is jouw vloer ook aan een opfrisbeurt toe? Na enkele jaren intensief gebruik van een houten vloer is deze waarschijnlijk wel aan renovatie toe.

Vloerverwarming

Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren in een woning met vloerverwarming.

Trapbekleding

Naast jouw vloer kunnen wij ook de trap met hout bekleden. Zo kan jij de sfeer van de vloer doortrekken naar de volgende verdieping.

Maak en afspraak in onze Showroom

Bekijk alle mogelijkheden