Vloeren leggen

Een vloer is een van de belangrijkste eye-catchers in een ruimte. De vloer bepaald voor een groot deel de sfeer in huis. Wij leveren en leggen houten vloeren in alle mogelijke kleuren en leggen de vloer bij jou thuis in elk gewenst patroon.

Eiken houten vloer

Een eiken houten vloer past in ieder interieur. Een eiken houten vloer is robuust en geen enkele houten vloer is hetzelfde. Dit komt door verschil in houtsoort en structuur, maar ook door het legpatroon en door de intensiteit van het gebruik van de vloer komen de verschillen. Een houten vloer ontwikkelt zich in de jaren door het gebruik van de vloer.

Houten vloer van Barto Houten vloeren

Weet je niet welke eiken houten vloer bij jou past en wil je eens zien wat er allemaal mogelijk is. Dan kan je een afspraak maken in onze showroom. We vertellen je graag wat er mogelijk is en wat er het beste bij jou past. We kiezen samen de soort vloer, de afwerking, de kleur en het legpatroon, zodat jij precies de vloer hebt die bij jou past.

Na het aanschaffen van de vloer komen wij zelf de vloer ook leggen. We werken niet met een externe partij. Dit is een groot voordeel, we weten wat er is afgesproken en kunnen daarom goed en kwalitatief werk afleveren.

Onze kwaliteit houten vloeren

Wij staan garant voor kwaliteit. Wij leggen de vloer met alle aandacht. Na het bepalen van de juiste methode die bij de ruimte past, beginnen we met het strak plaatsen van de houten ondervloer. De ondervloer is de basis voor een goed eindresultaat. Daarna leggen we de eikenhouten vloer in het patroon wat door jou gekozen is. Voor het beste en mooiste resultaat werken wij niet met dek-lijsten maar zorgen voor een strakke afwerking langs de kozijnen. De vloer wordt vervolgens afgewerkt met een plint naar keuze. Deze zagen en plaatsen we verstek zodat deze strak doorlopen.

Wil je meer weten over onze werkwijze of weten welke mogelijkheden er voor jou zijn?
Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak in onze showroom.

Kom eens langs

Wil jij een keer langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!

Onze diensten

Onze vloeren legpatronen

Vloeren leggen

Wij leveren en leggen houten vloeren in alle mogelijke kleuren en leggen de vloer bij jou thuis in elk gewenst patroon.

Renovatie vloeren

Is jouw vloer ook aan een opfrisbeurt toe? Na enkele jaren intensief gebruik van een houten vloer is deze waarschijnlijk wel aan renovatie toe.

Vloerverwarming

Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren in een woning met vloerverwarming.

Trapbekleding

Naast jouw vloer kunnen wij ook de trap met hout bekleden. Zo kan jij de sfeer van de vloer doortrekken naar de volgende verdieping.

Maak en afspraak in onze Showroom

Bekijk alle mogelijkheden