Hongaarse punt

De Hongaarse puntvloer – voor een luxe en warme sfeer in huis

De Hongaarse puntvloer transformeert je woning tot een luxe en sfeervolle ruimte en creëert een mooie basis voor de rest van je interieur. Met jarenlange ervaring en kennis kan Barto Houten Vloeren je adviseren over wat voor soort vloer er het beste in jouw woning past.

Waar de Hongaarse puntvloer vroeger alleen in herenhuizen werd gelegd, leggen wij deze graag vandaag de dag ook in andere soorten woningen. De Hongaarse punt lijkt op de visgraat vloer. Het verschil tussen deze twee soorten legvormen is klein, maar zeker zichtbaar. Waar de groeven bij een visgraatvloer trapsgewijs tegen elkaar aan worden gelegd, liggen de planken bij een Hongaarse punt tegen elkaar aan in een hoek van 45 of 60 graden. Dit creëert een luxe en warme sfeer.

Kom eens langs

Wil jij een keer langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!​

Eikenhout van hoge kwaliteit

Om voor de juiste uitstraling te zorgen is behalve het legpatroon, ook de keuze van het hout, de afwerking en de breedte en lengte van de planken van groot belang. Barto Houten Vloeren kan je door jarenlange ervaring in het vak goed adviseren bij welke vloer het beste in jouw (nieuwe) woning past.

Onze vloeren zijn gemaakt van eikenhout of samengesteld eikenhout. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en dat merk je. We doen alles zelf: van adviseren over de juiste vloer in jouw woning tot aan het leggen ervan. Zo zorgen we voor het resultaat dat jij voor ogen hebt. Ons doel is dan ook dat jij, de klant, echt blij bent met de vloer die je hebt gekozen!

In onze showroom kun je zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn van een houten vloer. Je krijgt een idee van welke soorten hout er zijn, welke legpatronen en natuurlijk de kleuren en afwerkingsvormen. Ben je nog steeds blij met je vloer, maar is deze toe aan een opfrisbeurt? In dat geval is het renoveren van je houten vloer een mogelijkheid. Onze medewerkers vertellen je er graag meer over.

Neem vrijblijvend contact op!

Wil je meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak en laat je woning (weer) stralen met de juiste vloer van de beste kwaliteit! Loop gerust eens binnen in onze showroom op de Antonie van Leeuwenhoekweg 36A3 in Alphen aan den Rijn of neem telefonisch contact op via 06 30964620. Nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op onze website!

Al onze mogelijkheden

Onze vloeren legpatronen

Plankenvloer

Uiteraard kunnen wij de vloer ook in een standaardpatroon leggen. De plankenvloer.

Visgraat

Bij een visgraat vloer worden de planken loodrecht op elkaar gelegd. De groeven gaan trapsgewijs en zo ontstaat de zogenaamde visgraat vloer.

Hongaarse punt

Een vloer die lijkt op een visgraat vloer, is de vloer gelegd in een Hongaarse punt. De vloer heeft een luxe uitstraling en past in ieder interieur.

Versailles

De vloer oogt als een vierkant kader met daarin diagonaal vlechtwerk. Vroeger alleen in kastelen en landhuizen, maar wij leggen deze vloer ook in een gezinswoning.

Maak en afspraak in onze Showroom

Bekijk alle mogelijkheden