Plankenvloer

Een plankenvloer voor een neutrale basis van je woning

Op zoek naar een nieuwe vloer? Barto Houten Vloeren heeft jarenlange ervaring in het adviseren en leggen van houten vloeren. Ga je voor een neutrale uitstraling? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de standaardpatroon: de plankenvloer.

Een nieuwe woning gekocht of plannen om te verbouwen? Dan is de vloer heel bepalend voor de uitstraling en warmte in je (nieuwe) woning. Belangrijk dus dat je de juiste vloer kiest! En dat kan een lastige keuze zijn. Je hebt namelijk niet alleen de keuze uit verschillende kleuren vloer, maar ook uit verschillende soorten hout, afwerkings- en legvormen.

Plankenvloer

Een van die legvormen is de plankenvloer, ook wel de standaardpatroon genoemd. Hierbij worden de houten planken naast elkaar gelegd wat een rustige en neutrale look creëert. Kies je voor brede en lange planken? Of toch liever minder breed en kort? En ga je voor licht, of toch liever voor een donkere kleur? Deze keuzes kunnen lijken klein, maar zijn van grote invloed in een ruimte. Onze medewerkers geven je graag advies, zodat de vloer perfect past in jouw woning.

Kom eens langs

Wil jij een keer langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!​

Eikenhout van hoge kwaliteit

Onze vloeren zijn gemaakt van eikenhout of samengesteld eikenhout. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en dat merk je. We doen alles zelf: van adviseren over de juiste vloer in jouw woning tot aan het leggen ervan. Zo zorgen we voor het resultaat dat jij voor ogen hebt. Ons doel is dan ook dat jij, de klant, echt blij bent met je nieuwe vloer!

In onze showroom kun je zelf zien en ervaren wat de mogelijkheden zijn van een houten vloer en de verschillende legvormen. Je krijgt een idee van welke soorten hout er zijn, welke legpatronen en natuurlijk de kleuren en afwerkingsvormen. Ben je nog steeds blij met je vloer, maar is deze toe aan een opfrisbeurt? In dat geval is het renoveren van je houten vloer een goede mogelijkheid. Onze medewerkers vertellen je er graag meer over.

Neem vrijblijvend contact op!

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak en laat je woning (weer) stralen met de juiste vloer van de beste kwaliteit! Loop gerust eens binnen in onze showroom op de Antonie van Leeuwenhoekweg 36A3 in Alphen aan den Rijn of neem telefonisch contact op via 06 30964620. Nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op onze website!

Al onze mogelijkheden

Onze vloeren legpatronen

Plankenvloer

Uiteraard kunnen wij de vloer ook in een standaardpatroon leggen. De plankenvloer.

Visgraat

Bij een visgraat vloer worden de planken loodrecht op elkaar gelegd. De groeven gaan trapsgewijs en zo ontstaat de zogenaamde visgraat vloer.

Hongaarse punt

Een vloer die lijkt op een visgraat vloer, is de vloer gelegd in een Hongaarse punt. De vloer heeft een luxe uitstraling en past in ieder interieur.

Versailles

De vloer oogt als een vierkant kader met daarin diagonaal vlechtwerk. Vroeger alleen in kastelen en landhuizen, maar wij leggen deze vloer ook in een gezinswoning.

Maak en afspraak in onze Showroom

Bekijk alle mogelijkheden