Visgraat

De trend van nu: de visgraat vloer

Je komt ‘m steeds vaker tegen in woningen: de visgraat vloer. Sinds een aantal jaren is deze trend terug van weggeweest en zorgt de populaire vloer voor een hippe en moderne uitstraling van je woning. Barto Houten Vloeren geeft je graag advies over wat voor soort vloer er in jouw woning past.

De visgraat vloer is een tijdloze stijl die telkens weer terugkomt. De drukke legvorm zorgt voor warmte, sfeer en klasse in je woning en legt de juiste basis voor een trendy interieur. Maar er zijn verschillende soorten: denk hierbij aan kleur, afwerking en bijvoorbeeld de breedte.

Bij een visgraat vloer liggen de planken niet naast elkaar, maar juist loodrecht op elkaar. Hierdoor ontstaat er een soort van trap-effect. Om voor de juiste uitstraling te zorgen is behalve het legpatroon, ook de keuze van het hout, de afwerking en de breedte en lengte van de planken van groot belang. Onze medewerkers kunnen je door jarenlange ervaring in het vak goed adviseren bij welke vloer het beste in jouw (nieuwe) woning past.

Kom eens langs

Wil jij een keer langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!​

Eikenhout van hoge kwaliteit

Onze vloeren zijn gemaakt van eikenhout of samengesteld eikenhout. Kwaliteit vinden wij belangrijk, en dat zie je in het resultaat. Het gehele proces regelen we zelf: van het adviseren over de juiste vloer in jouw woning tot en met het leggen ervan. Zo zorgen we voor het resultaat dat jij voor ogen hebt. Wij maken jouw verwachtingen waar!

In onze showroom kun je zelf zien en voelen wat de mogelijkheden zijn van een houten vloer. Je krijgt een idee van welke soorten hout er zijn, welke legpatronen en natuurlijk de kleuren en afwerkingsvormen. Ben je nog steeds blij met je vloer, maar is deze toe aan een renovatie? In dat geval is een opfrisbeurt van je houten vloer een voordeligere mogelijkheid. Onze medewerkers vertellen je er graag meer over.

Neem vrijblijvend contact op!

Wil je meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak en laat je woning (weer) stralen met de juiste vloer van de beste kwaliteit! Loop gerust eens binnen in onze showroom op de Antonie van Leeuwenhoekweg 36A3 in Alphen aan den Rijn of neem telefonisch contact op via 06 30964620. Nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op onze website!

Al onze mogelijkheden

Onze vloeren legpatronen

Plankenvloer

Uiteraard kunnen wij de vloer ook in een standaardpatroon leggen. De plankenvloer.

Visgraat

Bij een visgraat vloer worden de planken loodrecht op elkaar gelegd. De groeven gaan trapsgewijs en zo ontstaat de zogenaamde visgraat vloer.

Hongaarse punt

Een vloer die lijkt op een visgraat vloer, is de vloer gelegd in een Hongaarse punt. De vloer heeft een luxe uitstraling en past in ieder interieur.

Versailles

De vloer oogt als een vierkant kader met daarin diagonaal vlechtwerk. Vroeger alleen in kastelen en landhuizen, maar wij leggen deze vloer ook in een gezinswoning.

Maak en afspraak in onze Showroom

Bekijk alle mogelijkheden