Over Barto houten vloeren

Bij Barto Houten Vloeren hebben we jarenlange ervaring met adviseren en leggen van houten vloeren. Wij zetten altijd een stapje extra en willen dat je echt blij bent met de vloer die je hebt gekozen en je ook volledig ontzorgen bij het leggen van de vloer.

Wij werken niet met externe adviseurs of leggers, maar doen alles zelf. Dit heeft als groot voordeel dat we altijd op de hoogte zijn van de gemaakte afspraken, dit leidt tot het beste resultaat!

Showroom

In onze showroom kan je met eigen ogen zien wat er allemaal kan met een houten vloer. We laten daar zien welke soorten hout er zijn, je kan kiezen uit verschillende legpatronen en uiteraard alle kleuren en afwerkingsvormen.

Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom, we helpen je graag verder bij deze belangrijke keuze.

Al onze mogelijkheden

Onze vloeren legpatronen

Plankenvloer

Uiteraard kunnen wij de vloer ook in een standaardpatroon leggen. De plankenvloer.

Visgraat

Bij een visgraat vloer worden de planken loodrecht op elkaar gelegd. De groeven gaan trapsgewijs en zo ontstaat de zogenaamde visgraat vloer.

Hongaarse punt

Een vloer die lijkt op een visgraat vloer, is de vloer gelegd in een Hongaarse punt. De vloer heeft een luxe uitstraling en past in ieder interieur.

Versailles

De vloer oogt als een vierkant kader met daarin diagonaal vlechtwerk. Vroeger alleen in kastelen en landhuizen, maar wij leggen deze vloer ook in een gezinswoning.

Maak en afspraak in onze Showroom

Bekijk alle mogelijkheden